4 dl
finkrossade digestivekex
100 g
smält smör eller margarin
Fyllning:
400 g Philadelphiaost
1 dl Socker
2 dl Cream fraich
3 ägg
200 g
Blockchoklad (ljus eller mörk)
Garnering:
Vispad
grädde
Bär
och/eller frukt
Beskrivning:
1. Blanda
de krossade kexen och det smälta margarinet
2. Tryck
ut blandningen i en form med avtagbarkant. Ställ formen kall.
3. Vispa
ost, cream fraich och socker krämigt. Tillsätt ett ägg i taget, vispa
kraftigt.
Smält chokladen i vatten bad.
4. Häll
chokladen i en fin stråle ner i smeten, häll smeten i pajformen och ställ
den sedan
i frysen i minst 4 timmar.
5. Ta upp pajen minst 45 min
innan servering, garnera med grädde och frukt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar