4 portioner
- 2 paket färsk fylld pasta (basilika och ricotta) à 250 g
- 1 ask körsbärstomater
- 2 avokado
- 1 påse minimozzarella
- 1 schalottenlök
- 1 kruka färsk basilika
- 1 påse ruccola
- 2 msk pesto
- 1 burk räkor
- 1 dl matlagningsgrädde
- svartpeppar
Gör så här
1. Skär tomaterna på mitten. Skala och skiva schalottenlöken fint. Finhacka basilikan. Blanda.
2. Dela och kärna ur avokadon. Skär avokado i 2 cm stora bitar. Häll av mozarellan. Blanda mozarella och avocado.
2. Dela och kärna ur avokadon. Skär avokado i 2 cm stora bitar. Häll av mozarellan. Blanda mozarella och avocado.
3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av pastan, men spara ca 1 dl pastavatten. Häll i tomaterna, schalottenlöken och basilikan. Häll på grädde och pesto. Häll i räkorna. Smaka av med svartpeppar. Låt koka upp lätt. Lägg upp ruccola på ett stort fat och lägg på avocado och mozarella. Häll över pastablandningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar